Privat Næring
Hvit villa og stor platting i sommerlige omgivelser med sittegruppe i lyst treverk og rotting og terrassevarmer i taket.

Provida Varme

Provida Varme har et stort utvalg terrassevarmere med høy kvalitet, optimal ytelse og lang levetid som dekker ulike behov. Denne leverandøren har løsninger som kan monteres både på vegg og i tak – i tillegg til mobile løsninger som kan flyttes rundt. Nedenfor kan du lese mer om de mest populære terrassevarmerne fra Provida.

Matrix

Denne terrassevarmeren er bestselgeren til Provida og kjennetegnes med høy kvalitet, ekstremt god varmeavgivelse og lang levetid. Matrix er en kraftig terrassevarmer som tåler de fleste forhold og som er beregnet for å henge ute hele året. Denne modellen er laget av formstøpt, rustbestandig aluminium og kan henge ute hele året.

Varmerørene gir svært god varmeeffekt med så lite lysavgivelse som mulig og varmen transporteres akkurat dit den skal ved hjelp av en spesielt tilpasset reflektor.

Matrix kommer i forskjellige farger og modeller:

  • 1 500 watt
  • 2 000 watt
  • Fem farger: sort, hvit, antrasitt grå, betong grå og sølv

Fjernkontroll med seks effektnivåer er standard på alle modellene. Den kommer også med LED-display som viser effektnivå og timer med 1 times intervall 1-9 timer

Denne modellen kommer med en IR-kontroller som gjør at du kan styre flere varmere med samme fjernkontroll uten programmering. Den har også en hovedbryter som kan skrus av når terrassevarmeren ikke skal brukes på lang tid. Slik som de andre produktene til Provida kan denne monteres på vegg og i tak.

Og skulle varmerøret ryke, kan du bytte varmerøret alene – fremfor hele produktet.

Provida Varme har også nylig lansert modellen Matrix Flexi som er designet for å henge «face down» over en spise- og/eller -sittegruppe. Den kan også monteres veggen og har en rekke monterings- og justeringsmuligheter.

Max Power

Denne terrassevarmeren er den kraftigste du får tak i som ikke avgir det tradisjonelle lyset fra varmerøret. Max Power består av tre eller fire keramiske varmeelementer som sender strålevarme ut i rommet. Dette er det perfekte produktet for deg som ønsker kraftig og samtidig lun og behagelig varme i et lukket uterom eller på en terrasse med god le for vind.

Siden denne modellen bygger på keramiske varmeelementer, tar det noe lenger tid å oppnå maks temperatur.

Modellen kommer med integrert fjernkontroll med tre ulike effektnivåer og leveres ferdig for «plug and play». Max Power kan monteres på vegg og i tak og kommer i fire varianter:

 

  • 3 x 1 000 watt – sort
  • 3 x 1 000 watt – hvit
  • 4 x 800 watt – sort
  • 4 x 800 watt – hvit

Provida varme har også mobile terrassevarmere i ulike størrelser – alt fra de minste som kan stå under eller ved siden av bordet til de større, kraftigere modellene som kan stå lenger unna og dekke et større areal.

ILIOS

Er du en av de heldige med hagestue? Da er modellen ILIOS en av terrassevarmerne du bør sjekke ut. Den gir en behagelig autentisk solvarme og avgir mindre lys som fører til en litt svakere temperatur-intensitet. ILIOS egner seg i lukkede uterom og bør ikke brukes på åpne terrasser. Den er IP44-godkjent som betyr at den tåler fukt, og kommer fjernkontroll, termostat, timer og WiFi-oppkobling.

 

Helios varmetårn

Dette er et perfekt alternativ for deg som trenger en mobil løsning. Helios varmetårn er omtrent halvannen meter høyt og med sine 21 kilo skal det mye til før den velter.

Den mobile terrassevarmeren er på hele 3 000 watt og kommer med to varmerør i karbon som avgir en kraftig og god varme, uten for mye lys ut i rommet. Den kommer med fjernkontroll, men kan også styres manuelt.

Helios varmetårn har en lekker sort, matt utførelse med non hot touch-belegg som sikrer at du ikke brenner deg hvis du kommer borti varmeren. Den er også IP55 godkjent og tåler mer enn nok av det vi har av vær og vind i Norge – men kommer også med vind og vanntett trekk.

HA 55

Dette er et genialt lite produkt hvis du ønsker spotvarme på bena. HA 55 er 55 centimeter høyt kommer med to karbonrør på 600 watt som kan brukes samtidig eller hver for seg. Den kan rotere 120 og 360 grader og kommer med veltesikring som skrur av varmeren automatisk dersom den velter. Også denne kommer med non hot touch-belegg. HA 55 bør ikke stå ute i direkte regn over tid.

Calor

Denne karbonvarmeren på 2 400 watt gir en kraftig og god varme, men er ikke så intens som en kortbølgevarmer. Calor kommer med integrert timer og fjernkontroll med fire varmenivåer og gir svært god spredning alle veier – uansett om du monterer den på vegg eller i tak. Denne modellen er litt ekstra høy i front som gir ekstra god varmespredning. Calor kan henge pekende rett ned og må ikke henge i vinkel slik som mange andre terrassevarmere.

Solis

Er du på utkikk etter en kraftig og nett terrassevarmer med god varme og lite lys er dette en modell du bør se nærmere på. Solis er en terrassevarmer med helt symmetrisk design på begge sider. Det er også verdt å merke seg at denne modellen har det aller siste innenfor varmeteknologi som reduserer lysavgivelsen med langt over 90 prosent. Solis er veldig smal, men har spesialtilpasset reflektor som sikrer et stort varmefelt. Den har fjernkontroll med seks varmenivåer og kan henge ute i alle forhold.

Les mer

Vil du vite mer om terrassevarmerne til Provida?

Stor terrasse i vakkert naturlandskap med pergola, stor sittegruppe, utekjøkken og flere varmelamper i taket.

Klar for å ta neste steg?

Kontakt din nærmeste elektriker

Finn elektriker