Privat Næring

Ledige stillinger hos våre medlemmer

Norgeseliten består av rundt 200 medlemsbedrifter over hele landet! Her finner du en oversikt over ledige stillinger! Klikk på "les mer" for å komme direkte til stillingsutlysningen.

Jensen Elektriske søker elektromontør Gr. L

Nye prosjekter står for døren og vi ønsker derfor å utvide vår montørstab med flere montører i Tromsø. Stillingene består av både prosjekt og servicearbeider. Vi søker etter montører som må kunne jobbe selvstendig på prosjekter og servicearbeid. Det er en fordel hvis du er initiativrik og liker å jobbe i et hektisk miljø.

Firma: Jensen Elektriske AS
Sted: Evjenvegen 116, 9024 Tomasjord, Norge
Les mer

J.B Elektro søker elektromontører

Grunnet økt oppdragsmengder søker vi etter Elektromontør GR.L til JB Elektro AS, avd Nordreisa Og Avd Tromsø.. JB Elektro AS har avdeling i Nordreisa, Tromsø. JB Elektro AS er en lokal forankret bedrift som er en del av Instalco AB.

Firma: J.B. Elektro AS
Sted: Ringv. 6-8, 9018 Tromsø
Les mer

Elektroinstallasjon AS søker to erfarne montører gr.L

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder vil blant annet være varierte arbeidsoppgaver innen elektro, data, brann/ledelys, fiber, porttelefoni, mersalg og kundekontakt. Det vil også være serviceoppdrag, rehabilitering og nybygg samt feilsøking og internkontroll bolig og næring.

Firma: Elektroinstallasjon AS
Sted: Damsgårdsveien 16, 5058 Bergen
Les mer

Lyn Elektro søker servicetekniker sikkerhet

LYN Elektro AS søker etter en dyktig tekniker til vår sikkerhetsavdeling på Grålum i Sarpsborg kommune. Vi søker etter en medarbeider med glimt i øyet og helhetlig forståelse for gode leveranser til våre kunder.

Firma: LYN Elektro AS
Sted: Bjørnstadmyra 7, Grålum, 1712 Grålum, Norge
Les mer

Lyn Elektro søker

Arbeidsoppgaver vil være å søke, utvikle og gjennomføre prosjekter, Kalkulere prosjekter og være delaktig i prosjektering og gjennomføring. Du skal også bygge god struktur i prosjektene, holde deg oppdatert på gjeldende regelverk, NS og kunne være en faglig støtte til avdelingen.

Firma: LYN Elektro AS
Sted: Bjørnstadmyra 7, Grålum, 1712 Grålum, Norge
Les mer

Lyn Elektro søker elektriker

LYN Elektro AS søker etter en dyktig elektriker til vår installasjons avdeling. Vi søker etter en medarbeider med glimt i øyet og helhetlig forståelse for gode leveranser med kunden i fokus.

Firma: LYN Elektro AS
Sted: Bjørnstadmyra 7, Grålum, 1712 Grålum, Norge
Les mer

Team Grenland Elektro søker Elektromontør gr. L

Du har sterkstrømssertifikat gr. L og allsidig erfaring fra installasjon i nybygg og rehabilitering i privatboliger, næringsbygg og industri. Du jobber selvstendig og trives i et travelt arbeidsmiljø. Du er dessuten serviceinnstilt, nøyaktig og sulten på nye faglige utfordringer. Har du i tillegg et selgende vesen og kan foreslå kreative løsninger for kunden, er det svært positivt.

Firma: Team Grenland Elektro AS
Sted: Lundekroken 10, 3940 Porsgrunn
Les mer

Lux Elektro søker elektrikere med erfaring fra servicearbeid

Du må være en dyktig og selvstendig serviceelektriker som klarer å håndtere hektiske hverdager og ansvaret med å styre et oppdrag fra start til slutt, samt følge opp kundene våre underveis. Vi lever av og for de fornøyde kundene våre og søker medarbeidere som har det lille ekstra, glimt i øyet og en stor dose yrkesstolthet.

Firma: LUX Elektro AS
Sted: Nygårdsveien 55b, 1423 Ski, Norge
Les mer

Bye Berg Elektro søker elektromontør gr. L

Vi søker elektromontør gr. L som trives i et travelt arbeidsmiljø og kan jobbe selvstendig. Dessuten er du serviceinnstilt, nøye og sulten på faglige utfordringer i en spennende bransje som er i stor utvikling.

Firma: Bye Berg Elektro AS
Sted: Kongsveien 68, 9350 Sjøvegan
Les mer

Rennesøy Elektro søker elektromontør Gr. L

Rennesøk Elektro søker Elektromontør Gr. L. Arbeidsoppgavene vil være innen bolig, landbruk og næring. Oppgavene vil også bestå av mersalg og kundekontakt, feilsøking og internkontroll for kunde, samt serviceoppdrag og vedlikehold.

Firma: Rennesøy Elektro AS
Sted: Mehusveien 14, 4150 Rennesøy
Les mer

Rasjonell Elektro søker erfaren service elektriker, Gr.L

På grunn av økende oppdragsmengde søker vi nå etter en erfaren service og bolig montør som er opptatt av kvalitet, trygghet og som ønsker å sette kunden fremst.

Firma: Rasjonell Elektro AS
Sted: Årvollskogen 51, 1529 Moss, Norge
Les mer

Angvik Elektro søker servicemontør elektro

Angvik Elektro AS søker etter selvstendig serviceelektriker. Du må gjerne ha en del års erfaring fra servicearbeid enten mot privat eller næring. Du må helst være selvstendig, strukturert, serviceinnstilt og ha stolthet for faget. Som fersk elektriker vil du få tett oppfølging og veiledning

Firma: Angvik Elektro AS
Sted: Kråkholmvegen 22 6460 EIDSVÅG
Les mer

Bergen Elektro Team søker elektromontør gr. L

Du har sterkstrømssertifikat gr. L og allsidig erfaring fra installasjon i nybygg og rehabilitering i privatboliger, næringsbygg og industri. Du jobber selvstendig og trives i et travelt arbeidsmiljø. Du er dessuten serviceinnstilt, nøyaktig og sulten på nye faglige utfordringer. Har du i tillegg et selgende vesen og kan foreslå kreative løsninger for kunden, er det svært positivt.

Firma: Bergen Elektro Team AS
Sted: Kanalveien 54, 5068 Bergen, Norge
Les mer

El.installastør Terje Jørgensen søker elektromontør gr. L

Vi er en ung bedrift i god vekst som satser for fremtiden med et elektrikerteam bestående av nye fagfolk. Elektroinstallatør Terje Jørgensen AS holder til i nye og moderne lokaler på kalstadveien 7. Vi utfører elektroinstallasjon innen nybygg, service, alarmanlegg og teledatanett.

Firma: Elektroinstallatør Terje Jørgensen AS
Sted: Kalstadveien 7, 3770 Kragerø
Les mer

Ishavsbyen Elektro søker serviceelektrikere

Vi søker etter positive service-elektrikere med fagbrev gr. L og generell god erfaring fra installasjon i nybygg, ombygging og rehabilitering (privat og næringsbygg.) Har du i tillegg kompetanse fra industri, er kreativ i løsningene du foreslår og har et selgende vesen vil det være veldig positivt.

Firma: Ishavsbyen Elektro AS
Sted: Håndverkervegen 2b, 9018 Tromsø
Les mer

Elektriker'n Askern søker Serviceelektriker

Grunnet stor oppdragsmengde ønsker vi oss en ny kollega. Vår nye kollega må ha: - Fagbrev og minimum 3 års erfaring som serviceelektriker - Sertifikat klasse B - Gode kommunikasjonsferdigheter skriftlig og muntlig - Godt humør og yrkesstolthet

Firma: Elektriker'n Asker AS
Sted: Torstadbakken 4, 1395 Hvalstad, Norge
Les mer

Narvik El søker elektriker med fagbrev gr. L

Som følge av økende arbeidsmengde har vi behov for elektriker med fagbrev Gr.L og svakstrømsmontør. Ønsker du spennende utfordringer, personlig utvikling og ansvar kan vi tilby konkurransedyktig lønn og bonusavtale.

Firma: Narvik El AS
Sted: Frydenlundgata 4, 8516 Narvik
Les mer

Jostad Elektriske søker erfaren servicemontør

Arbeidet vil være variert innenfor service, vedlikehold, rehabilitering, nybygg og prosjekter. Stillingen medfører direkte kontakt med kunder, du må like å omgås folk, være kundeorientert og krever at du behersker norsk flytende både muntlig og skriftlig.

Firma: Jostad Elektriske AS
Sted: Parkgata 16, 2815 Gjøvik
Les mer

Linje Elektro søker elektromontør gr. L

Vi søker Elektromontør gruppe L. Helst med erfaring, men ingen betingelse. Små og mellomstore oppdrag i Stor-Oslo. Firmabil og riktige betingelser.

Firma: Linje Elektro AS
Sted: Øvre Grønliveien 1, Fjellhamar, Norge
Les mer

EK-Elektro søker montør

EK-Elektro har den siste tiden tatt store steg mot å bli Sørlandets foretrukne elektrikerfirma. Vi er i vekst, samtidig som vi er solide. Nå ønsker vi å styrke laget ytterligere med enda en engasjert og dyktig montør. Er det deg?

Firma: EK-Elektro AS
Sted: Mjåvannsvegen 301, 4628 Kristiansand S, Norge
Les mer

ST Elektro søker elektriker

Er du elektriker med noe erfaring som service-elektriker, og ønsker nye utfordringer i et solid lokalt firma? Hos oss får du jobbe med varierte oppdrag innen både næring og privat. Våre oppdrag er i all hovedsak i Aurskog Høland kommune.

Firma: ST Elektro AS
Sted: Nordre Bliksrud vei 4, 1940 Bjørkelangen
Les mer

El-Team søker industrielektriker

El-Team har behov for å styrke laget med flere dyktige elektrikere, helst med erfaring fra anlegg og industri. Vi har inngått kontrakter på flere langvarige jobber og ønsker kontakt med deg som kunne være interessert i å jobbe turnus i perioder. Har du erfaring som bas eller ansvar for større jobber er vi veldig interessert i å komme i kontakt med deg.

Firma: El-Team AS avd. Lofoten
Sted: Øvervoll 3, 8370 Leknes
Les mer

El-Team søker prosjektingeniør

Vi har sikret oss flere store og spennende kontrakter og ønsker derfor å øke med flere dyktige ansatte til oppfølging av større prosjekter

Firma: El-Team AS avd. Lofoten
Sted: Øvervoll 3, 8370 Leknes
Les mer

El-Team søker flere elektrikere

El- Team har behov for å styrke laget med flere dyktige elektrikere, helst med solid erfaring som servicemontører. Vi er likevel interessert i å komme i kontakt om du har god erfaring fra andre områder også.

Firma: El-Team AS avd. Lofoten
Sted: Øvervoll 3, 8370 Leknes
Les mer

Solid elektro søker Elektriker

Vi ser etter flere dyktige elektrikere som er glad i å jobbe, som lett tar ansvar og er opptatt av kvaliteten i arbeidet sitt. Søknadsfrist: Snarest!

Firma: Solid Elektro AS
Sted: Hans Nordahls Gate 58, Oslo, Norge
Les mer