Privat Næring

En ny inntektskilde for bedrifter

Serien eRange fra er Nordens mest solgte ladeløsning for elbil, både til ladeanlegg. Elbilladerne fra DEFA har utmerket driftssikkerhet og er enkle å bruke. Er du anleggseier kan du også velge å gjøre ladeanlegget tilgjengelig for andre mot betaling. Det kan være en fin ekstrainntekt for mange bedrifter.

Mann i vinterklær som lader sort elbil med rød ladekabel

Enkel administrasjon av ladeanlegget

Administrasjonssystemet CloudCharge gir full kontroll på tilganger, forbruk og eventuelle ladepriser. Tilganger kontrolleres via CloudCharge-appen eller med RFID-brikker, og forbruk leses av per bruker eller ladepunkt. Som eneste aktør leverer DEFA anlegg med MID-godkjente energimeter som gir svært nøyaktig måling og som er godkjent for kjøp og salg av strøm.

sort elbillader montert på stolpe utendørs med grønne bukser og trær i for- og bakkgrunn

Tjen penger på anlegget

Med DEFAs ladenettverk CloudCharge Community kan anlegget gjøres tilgjengelig mot betaling i og utenfor arbeidstid. Sett prisen per minutt eller kilowattime og får full kontroll over forbruket. Brukerne betaler enkelt via sin egen app.

Og unngå økte effekttariffer når nettleien endres

Mange bedrifter betaler økte effekttariffer når forbruket er høyt. Med våre løsninger for strømstyring kan dere selv sette deres egen effektgrense og dermed unngå fordyrende topper i forbruket.

sort elbillader med to uttak som lader to biler

Edge computing gir anlegg som virker

I takt med at elbilparken vokser blir bedrifter avhengige av ladeanlegg som leverer nok strøm til enhver tid. Samtidig er anlegg som bruker av skyløsninger og trådløs kommunikasjon sårbare for forsinkelser og brudd.

DEFA har utviklet unike styrings- og kommunikasjonsløsninger som bruker edge-computing til å håndtere all lade- og styringsfunksjonalitet lokalt i anlegget. Dermed får man ladet like effektivt, selv når nettet svikter.

Vil du vite mer om laderne til DEFA?

Les mer

Klar for å ta neste steg?

Finn elektriker