Privat Næring

Vi er Norgeseliten

Norgeseliten er en landsdekkende elektrikerkjede med elektroentreprenører. Kjeden består av over 200 virksomheter med rundt 2.500 fagutdannede elektrikere.

To Norgeseliten elektrikere som diskuterer forbedringer av det elektriske anlegget hos en kunde

I løpet av 25 år har vi utviklet oss i takt med tiden. Norgeseliten består i dag av en rekke dyktige fagmennesker som innehar bred kunnskap og som stadig ser nye løsninger og muligheter i markedet.

Vi har i tillegg de verktøy og hjelpemidler som gjør hverdagen enklere for enhver ansatt.

Våre mål er å gjøre hverdagen bedre, enklere og mer lønnsom for våre medlemmer, som igjen løser utfordringer for deg som trenger elektrikertjenester.

Alle elektrikere som jobber hos oss er faglærte. Det vil si at de har formell fagutdanning i henhold til lov om fagopplæring i arbeidslivet og er kvalifiserte til å installere og reparere elektriske anlegg og elektrisk utstyr.

Men et elektrisk anlegg som fungerer optimalt handler ikke bare om sikringsskap, kabler og koblinger. Det handler også om riktig temperatur til riktig tid, god belysning til alle oppgaver som skal utføres og sist, men ikke minst, produkter med en finish som løfter interiøret. Norgeselitens elektrikere har høy kompetanse på løsninger for lys- og varmestyring. Vi har også et bredt utvalg av produkter, fra lysbrytere og styringspanler til belysning, som passer inn i de aller fleste sammenhenger.

Vi er Norgeseliten – stolte håndverkere og kundenes førstevalg

Snakk med en elektriker

Sammen finner vi en løsning på ditt behov.

Finn elektriker
Kontaktinfo

Kontakt kjedekontoret

Klikk her om du vil snakke med noen av oss på kjedekontoret

Kontakt oss