Privat Næring
Norgeseliten tre elbilladere som står på rekke bak hverandre med trær og blader i høstfarger i bakgrunnen

Elbillading på arbeidsplassen

Hos oss får du komplette og skreddersydde ladeløsninger til din bedrift.

Sammen finner vi den beste løsningen

Behovet for elbillading på arbeidsplassen er større enn noensinne – og tilrettelegging for bruk av elbil er et tiltak som sparer driftskostnader. For sikker, effektiv og økonomisk lading er det viktig å velge riktig ladesystem. Norgeseliten har lang erfaring med ladeløsninger til bedrifter. Hos oss får du komplette og skreddersydde løsninger. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen – fra innledende rådgivning og installasjon til oppfølging og support når anlegget et på plass.

Ung kvinne med langt lyst hår styrer sort elbillader på grå murvegg med en smarttelefon

Viktig å møte fremtidens ladebehov

Regjeringen har som mål at alle nye personbiler og lette varebiler skal være nullutslippsbiler innen 2025. Fem år senere vil det samme i stor grad også gjelde tyngre kjøretøy. Et slikt mål fordrer et økt fokus på å forbedre infrastrukturen for elbillading, både langs veien og på parkeringsplasser tilknyttet næring og offentlige virksomheter.

Våre ladestasjoner

DEFA eRange® Duo – lad to biler samtidig

Duo har to ladeuttak og kan lade to biler samtidig. Denne laderen kan leveres med et EU-godkjent energimeter som sørger for nøyaktig kontroll på strømforbruket. Den har også en RFID-leser som lar anleggseier kontrollere hvem som kan lade.

Les mer om løsningen til DEFA
sort elbillader med to uttak som lader to biler

Easee Charge

Denne laderen er liten, smart og full av kraft. Easee Charge utnytter tilgjengelig kapasitet med dynamisk lastbalansering. Når flere laderoboter kobles til samme sikring fordeles den tilgjengelige strømmen på kursen automatisk og dynamisk mellom enhetene. Det betyr at alle tilkoblede biler kan lades samtidig – og strømmen fordeles smart på ladestasjonene som er i bruk. Den støtter opptil 101 enheter per kabel – online og offline. Easee Charge passer til alle biler og strømnett – og egner seg for større parkeringsanlegg i næringsbygg.

Les mer om løsningen til Easee
Kvinne bruker Easee hjemmelader montert til husvegg

Zaptec Pro

Zaptec Pro er en robust elbillader som er oppgradert med 4G, og er en smart og effektiv lader for større parkeringsplasser. Det gir en rimeligere installasjon av systemet uten bruk av ekstra nettverksløsninger og sikrer sømløs kommunikasjon mellom ladestasjonene. Zaptec Pro har nå støtte for Plug & Charge som sørger for enda raskere lading fordi bilene kan kommunisere direkte med ladestasjonen.

Les mer om løsningen til Zaptec

Utnytt strømmen til det fulle

Alle ladeløsningene Norgeseliten tilbyr kommer med fulldynamisk lastbalansering som utnytter byggets strømkapasitet best mulig. Løsningen måler det totale effektforbruket i sanntid og fordeler ledig kapasitet til ladeanlegget. Det betyr at alle tilkoblede biler får maksimalt med strøm og raskest mulig lading. Velg mellom plasser med prioritert lading eller ulik fordeling av strøm i anlegget. Vi kan også levere enklere løsninger.

Tips: Uansett hvilket behov bedriften din har, anbefaler vi å gå for «smarte» ladebokser som er på nett. Det gir deg flere muligheter å spille på i fremtiden.

Klar for å gå videre?

Snakk med en av våre elektrikere om den beste løsningen for din bedrift.

Finn elektriker