Det er trygt å ha elektriker på besøk. Vi følger myndighetenes anbefalinger til smittevern - Les mer

Exxact Smarte Hjem fra Schneider Electronic

Exxact Smarte Hjem – design, komfort og energisparing i ett

Exxact Smarte Hjem er smarthusløsningen til Schneider Electric. Systemet gjør boligen din intelligent fordi systemet styrer det tekniske anlegget etter ditt behov. Samme system kan styre belysningen både innendørs og utendørs. En og samme bevegelsessensor kan sørge for at lyset slås på i de rommene man ønsker kun når rommene er i bruk. Du trenger derfor ikke springe rundt for å slå av lysene for å spare strøm. Exxact Smarte Hjem gjør det for deg. Er du på ferie, men ønsker at ditt hjem skal se bebodd ut, sørger systemet for at lys er slått på kun ved bestemte tider av dagen. 

Exxact Smarte Hjem for deg som bygger nytt

Schneider Electrics KNX-basert løsning er det beste valget når en ny bolig skal bygges. Du kan lese mer om KNX her. Det er et ledningsbasert system som gjøre det mulig å ha en sentral styring av mange funksjoner i hjemmet. Synes du dette høres innviklet ut – slapp av! Alle produktene og programmene er utviklet for rask og enkel installasjon. 

Systemet styrer varme i hvert enkelt rom og sørger for automatisk temperatursenkning om natte eller når du ikke er hjemme. Varmen styres uansett om boligen har varmekabler eller vannbåren varme. Systemet kan også registrere brann, gass, innbrudd og vannlekkasje. Alarmen kan varsle om alle avvik ved å sende en tekstmelding til eiers mobiltelefon eller en tilknyttet alarmsentral.

Markiser eller persienner kan styres via samme system. Du bestemmer lysintensitet i din bolig og systemet sørger for automatisk utrulling av persienner/markiser ved for mye lys. Systemet ruller dem inn automatisk ved for eksempel for mye vind eller for lite lys.

Schneider hus.jpg

Schneider styringspanel.jpg

Skjermbilde 2016-12-08 kl. 11.12.29.png

Exxact Smarte Hjem for deg som rehabiliterer

Exxact Smarte Hjem kan også installeres med frittstående elektronikk eller trådløst. Dette er den enkel og smarte måten for deg som skal rehabilitere en eksisterende bolig. CONNECT er intelligent bruk av frittstående elektronikk og/eller trådløs teknologi, og dermed en enklere versjon av Exxact Smarte Hjem. CONNECT passer spesielt for rehabilitering av eksisterende boliger fordi systemdelene kan monteres uten å åpne vegger. Installasjonen er ekstremt enkel. Løsningen virker ikke forstyrrende på hjemmets interiør siden alle funksjonene finnes blant Exxact-utvalget av installasjonsmateriell. 

ee-ref-tove3.jpg

Et utall av muligheter på installasjonsmateriell

Installasjonsmateriellet, altså den synlige delen av systemet som brytere, termostater, kontakter, dimmere osv., kommer i fargene hvit, antrasitt og metall. Disse tre kan kombineres med et utall av rammer glass eler metall. Du kan også få din helt egen unike dekor på rammen så her er et store muligheter for løsninger som er 100 prosent tilpasset dine ønsker og behov – både i design og funksjon. 

Skjermbilde 2016-12-08 kl. 11.17.13.png