Det er trygt å ha elektriker på besøk. Vi følger myndighetenes anbefalinger til smittevern - Les mer

GIRA fra MicroMatic

Bo smartere med Gira fra MicroMatic

MicroMatic mener at deler av den tradisjonelle installasjonen i nye boliger nå er på vei ut til fordel for KNX-baserte Smarthusløsninger. Les mer om KNX-standarden her.

Gira-logo2 copy.jpg

 

MicroMatic leverer Smarthusløsninger fra Gira som omfatter både KNX-baserte og trådløse systemer. Uansett om du skal bygge nytt eller pusse opp, ligger alt til rette for at du kan få et hjem som jobber sammen med deg for økt sikkerhet, bedre komfort og redusert strømforbruk.

Hvor avanserte styringsmekanismer du er ute etter er opp til deg. Det første du må ta stilling til, er om du ønsker et komplett smarthussystem, eller om du vil gjøre huset ditt smartere ved å tilføre enkeltprodukter eller løsninger. 

Gira KNX

Grunnleggende skiller KNX Smarthuset seg fra en vanlig elektroinstallasjon ved at alle elektriske punkter i boligen kan styres fra ett eller flere steder. I stedet for tradisjonelle brytere på veggen benyttes smarthusbrytere og sensorer som styrer lys, lyd, solskjerming, varme etc. Både brytere og sensorer programmeres etter familiens ønsker og behov. 

Mye av verdien i et smarthus ligger i å ha gode scenarier som gir høy komfort, økt sikkerhet og lavere energiforbruk. Smarthusbrytere med scenarier som er programmert etter familiens ønsker gjør at systemet er svært enkelt å styre. Samtidig er det lett justere innstillingene, både midlertidig og permanent. Sensorer og automatikk sørger for at en rekke oppgaver også vil løse seg selv. Smarthuset kan betjenes via et brukervennlig grensesnitt på touchskjerm, smarttelefon, nettbrett eller PC. 

Smarthusinstallasjonen gir deg stor fleksibilitet i hele boligens levetid. Det er enkelt å bygge ut eller tilpasse systemet i takt med at økonomien og behovene dine endres. Foruten tilpasninger du selv kan gjøre, kan elektrikeren gjøre endringer over nettet slik at du slipper hjemmebesøk. Med smarttelefon eller PC vil du alltid kunne nå boligen for å endre eller kontrollere innstillinger, uansett hvor du befinner deg.

enet-smarthus-lb167-micro-matic.jpg

Gira eNet

eNet er det trådløse smarthussystemet fra Gira. Det at systemet er trådløst, innebærer at topp moderne smarthusteknologi kan installeres raskt, enkelt og rimelig i et hvilket som helst bygg. Alle enheter i eNet-systemet kommuniserer toveis og trådløst. Med batteridrevne smarthusbrytere kan du enkelt styre lys, persienner og alle elektriske apparater med ett trykk - enten enkeltvis eller gruppert i scenarier. Med trådløse styringsenheter trenger du ikke åpne vegger eller trekke nye ledninger for å få smarthusfunksjoner, og det er lett å utvide ditt elektriske anlegg med flere enheter og nye funksjoner. eNet er meget brukervennlig. Med et stort utvalg brytere, dimmere, trådløse sendere og fjernkontroller kan du styre ditt anlegg akkurat slik du ønsker. eNet kan også styres og kontrolleres fra smarttelefon, nettbrett eller PC uansett hvor du er.

Prisbelønnet design

Husk at en bryter er ikke bare en bryter. Pass på å velge et design på brytere og kontakter som passer inn med resten av interiøret. Det er ikke mer som skal til for å gi boligen din det lille ekstra. Alle brytere kan kombineres med Giras store utvalg av lekre designrammer i materialer som fasettslipt glass, treverk, stål, aluminium, bronse og linoleum. Gravering på bryterfronter er mulig, og gir et eksklusivt preg.

gulldekor.jpg   gull.jpg  solv.jpg

 hvittglass.jpg  metall.jpg  rod.jpg  

Finn favorittrammen din ved å teste den på veggen med Gira Designkonfigurator!