Det er trygt å ha elektriker på besøk. Vi følger myndighetenes anbefalinger til smittevern - Les mer

Bakgrunnsbilde-flames.jpg

banner landingssiden.jpg

Gamle sikringsskap med skrusikringer kan utgjøre stor brannfare!

Har du et sikringsskap med gammeldagse skrusikringer? Da bør du få sjekket tilstanden på sikringsskapet ditt så raskt som mulig. Mange gamle sikringsskap er ikke tilpasset dagens strømforbruk. Innholdet i skapet kan være i dårlig forfatning og kretsene er ofte overbelastet. Et overbelastet sikringsskap utgjør en stor brannfare.

 

Ved å oppgradere sikringsskapet får du moderne automatsikringer med jordfeil. Disse sikringene beskytter kursene slik at ledninger og stikkontakter ikke blir overbelastet. Samtidig sørger de for at farlige jordfeilstrømmer ikke blir stående i anlegget og skaper brannfare. Vi kan også installere overspenningsvern. Overspenningsvernet  beskytter mot høye spenninger på nettet som kan skade elektriske artikler som er plugget i stikkontaktene. 

Gamle skrusikringer gjorde det mulig å overbelaste kursene i huset, men det går ikke med det nye sikringene. Derfor vil det ofte være nødvendig å legge inn noen nye kurser i forbindelse med at man oppgraderer sikringsskapet. 

 

Når du skal oppgradere sikringsskapet, må jobben gjøres av et autorisert installasjonsfirma. Våre elitemontører vet hvilke krav som stilles når man skal installere kurser, sikringsskap, stikkontakter, lys og varme slik at man har et anlegg som er trygt i mange år fremover.

 

Nytt sikkringskap

PB113706_web.jpg

 

Slide-3.jpg