Det er trygt å ha elektriker på besøk. Vi følger myndighetenes anbefalinger til smittevern - Les mer

Bakgrunn.underside-2.jpg

Toppbanner.underside.jpg

Prikken over i’en i interiøret. Det lille ekstra i innredningen. Et interiørsmykke i hjemmet. Uansett hva man kaller det, er designbelysningen fra ELKO en fryd for alle som er opptatt av interiørdetaljer. Er du i tillegg opptatt av et helhetlig uttrykk på det elektriske materiellet, presenterer vi nå lysende interiøridéer for alle rom i boligen din. 

Samme design på termostater, dimmere og øvrig installasjonsmateriell

kjøkken miljøbilde.jpg

Kjøkkenet er boligens viktigste rom. Det er her vi lager mat, spiser middag, gjør lekser med barna eller jobber. Derfor er det viktig at du tenker på belysning når kjøkkenet skal pusses opp. Ved å erstatte brytere med dimmere kan du regulere lyset etter behov og det blir enklere å sette riktig stemning. Samtidig trekker det mindre strøm når pærene ikke bruker full lysstyrke. Har du flere dimmere i ulike områder, kan du samle de i et eget panel. Trenger man et trådløst alternativ, kan du bruke ELKO Wireless Plus-brytere eller ELKO SmartHome

Badet – en god start på dagen

bad miljøbilde.jpg

Lyssettingen på badet skal fylle mange formål. Morgenstell, kveldsbad og husvask krever forskjellig lysstyrke, og ulike typer brytere. Da er det greit med fleksibel belysning som passer for alle. For eksempel kan dimmere kombineres med bevegelsesfølere, som slår på lyset automatisk når du er i nærheten av sensoren. For skarpt lys kan være ekstremt frustrerende på morgenkvisten. Erstatt derfor de vanlige lysbryterne med dimmere, slik at hele familien kan tilpasse belysningen etter eget behov. 

Stuen – et rom for innbydende belysning

stue miljobilde.jpg

Den perfekt stuen skal dekke mange funksjoner: Du skal kunne slappe av, se TV, lese bøker og hygge deg med familie og venner. Det stiller ekstra krav til det elektriske materiellet. ELKO brytere har flere funksjoner og design, for eksempel bevegelsesfølere som slår på lyset når du kommer inn rommet og tidsbrytere som slår på strømmen i en periode. ELKO Plus er en komplett designserie med store muligheter. ELKO Plus er firkantet i formen og leveres i hvit, aluminium og sort utførelse. Det finnes også rammer i blant annet aluminium, skifer og glass. Denne serien heter ELKO Plus Option.

Husk stikkontaktene

I mange hjem finner man bare en dobbel stikkontakt bak TV-en og resultatet er ofte et virvar av skjøteledninger. Det ser ikke bra ut, men det verste er at det utgjør en betydelig brannfare. Velg heller en løsning som ser bra ut og som gir deg et trygt hjem. ELKO har et stort utvalg multistikkontakter.

Termostat, USB-lader, multimedia eller trådløst

Enten det handler om egen ladestasjon for mobiltelefon eller nettbrett, kontrollpanel for multimedia eller termostat med touch screen, har ELKO en løsning. 

Jobbe hjemme – godt nett i alle rom

hjemmekontor miljobilde.jpg

I dag har mange av oss et hjemmekontor hvor det er behov for god nettilgang. I tillegg bruker vi store deler av hverdagen vår på internett. Jobbing hjemmefra, strømming, nedlasting av filmer, surfing og andre aktiviteter krever bredbånd med høy fart og kapasitet.

ELKO Hjemmenettverk er kablet. For deg betyr det bedre stabilitet i nettet, og ikke minst økt kapasitet og overføringshastighet. Da kan du si farvel til pauser og irriterende hakking når du skal strømme favorittserien.

Raskere nett – uansett

TV, spillkonsoller, datamaskiner med kabinett og andre stasjonære enheter bør med fordel kobles til uttaket med fysisk nettverkskabel (LAN). Da vil enheter med Wi-Fi-tilkobling få desto større båndbredde. Overføringshastigheten blir dermed på minst 1 gigabyte i sekundet. ELKO Hjemmenettverk gir deg alle typer signaler i ett uttak. Alt fra TV, rutere og lydsystem kan settes i samme uttak, og du velger selv hvor de skal plasseres. Du kan for eksempel bruke separate nett- og TV-leverandører.

Et komplett utvalg produkter

gang miljobilde.jpg

ELKO har et komplett utvalg produkter innen elektrisk materiell, det vil si, downlights, brytere, dimmere, stikkontakter, termostater osv. Med materialer som glass, aluminium og skifer er dette er produkter som kan gi interiøret et skikkelig løft, i tillegg til å øke komforten og redusere strømforbruket. 

LeselampeSeng.jpg Downlights.jpg