En bedre, enklere og mer lønnsom hverdag med Norgeseliten

Det er visjonen Norgeseliten har for medlemmene. I 2017 feirer vi 20 år. Vi er en kjede i fremgang med mer enn 180 medlemsbedrifter. Det viser at vi har noe å tilby som medlemmene våre synes er verdifullt.

Vårt web-baserte administrasjonsverktøy Ellipse er spesielt laget for elektroinstallatører. Det er like nyttig enten du skal skifte et sikringsskap eller installere totale løsninger i større prosjekt. Godt å ha hvis du får en internkontroll.

Hjelp til markedsføring. Du får ferdige DMer og brosjyrer, profilmateriell, tilbudsmappe, hjelp til egen nettside og en plass på ”finn din elektriker” på Norgeselitens nettsider.

Kunnskapsbygging. Med kurs og opplæring, BA-skolen og Faglig Forum for montører og installatører hjelper vi medlemmene våre å holde seg oppdatert.

Samhold, relasjonsbygging og erfaringsutveksling er viktig i Norgeseliten. Gjennom våre faglige og sosiale treff og Elitemontøren på facebook og vår egen Elite-app får du et større faglig nettverk. Det åpner muligheter for at du kan stå sterkere og trekke på andre medlemmers erfaring og faglige kompetanse.

Fordelsavtaler og Eliteleverandør som du får tilgang til som medlem er med på å utvide dine muligheter.

Er du interessert i å motta med informasjon, ta direkte kontakt med vårt kjedekontor på mail eller på telefon: 977 61 500.